Bitclub Network

Jika anda ingin mendapat Bitcoin secara PERCUMA, anda perlu melombong bitcoin.

Video 10 minit dibawah menceritakan dengan panjang lebar berkenaan apa itu Bitcoin? Dan apa itu Bitclub Network ?

Bitcoin Mining & Bitclub Network

Terdapat Beratus malah beribu pelombong bitcoin di seluruh dunia. Tetapi kebanyakan pelombong itu, pelombong yang terbesar dan yang menerima banyak bitcoin adalah yang tersenarai di dalam website www.Blockchain.info

Gambarajah ini adalah senarai pelombong-pelombong besar yang menerima bitcoin dan menjalankan REAL MINING. Bukan program scam yang kata mining tetapi tidak ada dalam senarai hashrate distribution.

Jika anda nak lihat senarai pelombong -pelombong yang terbesar itu secara LIVE , anda boleh lihat di link ini : www.blockchain.info/pools

Dalam senarai pelombong itu, Bitclub Network ada tersenarai dalam pelombong bitcoin.

BitClub Network pernah menduduki tangga ke TIGA dalam mining harian dan pada 2017. BitClub Network tersenarai dalam pelombong bitcoin ke SEMBILAN dari 21 dalam senarai perlombongan bitcoin dunia.

Penerangan ringkas  dari preview Gerila Pemburu dimana kedudukan BitClub Network dalam dunia Bitcoin mining dunia.

Antara kelebihan melombong bersama Bitclub Network adalah ;

 • Bitclub sudah bermula sejak tahun 2014 dan sekarang masih kukuh membayar bonus kerana hasil perniagaan BUKAN dari pelaburan R.O.I , rolling duit , saham tetapi daripada mesin mining yang menghasilkan Bitcoin.
 • Hasil mining terus di bayar dalam bentuk Bitcoin (BTC) dan bonus komisen dalam bentuk Bitcoin Cash (BCH/BCC), ianya real money bukan dalam bentuk point yang perlu dicairkan dengan company atau upline.
 • Bitclub Network juga mempunyai cryptocurrency sendiri yang sudah lama berada di market iaitu ClubCoin
 • Bitclub juga menawarkan GPU Mining (melombong altcoin) untuk Monero, Ethereum, Ethereum Classic, Dash dan Z-Cash.
 • Modal untuk bersama mining dengan Bitclub berpatutan berbanding jika ingin membuat mining bitcoin sendiri atau bersama pelombong bitcoin lain.
 • Peluang untuk menghasilkan pendapatan pasif jangkamasa panjang dalam Bitclub Network boleh tercapai kerana ia BUKAN program scam atau ponzi yang diwujudkan untuk pemilik skim mengaut keuntungan.
 • Bitclub Network diwujudkan adalah seperti bitcoin dan internet untuk membantu orang ramai mendapat bitcoin.
 • Sistem keselamatan di website Bitclub Network sentiasa upgrade dan mantap supaya tidak dapat di hack.
 • Fakta jumlah bitcoin block yang diperolehi dari pool ada ditunjukkan di link ini : https://bitclubpool.com/
 • Perlombongan bitcoin adalah simpanan jangkamasa panjang, ia mengambil masa untuk menjana keuntungan yang lumayan, ianya lebih kepada sistem persaraan, dan setiap bitcoin yang terhasil dari perlombongan, boleh di simpan di wallet bitcoin peribadi anda.
 • Anda digalakkan membuat jualan untuk mendapat hasil yang lebih.
 • Dari 2014 hinggalah 18 bulan yang lepas, secara pasifnya tiada seorang pun ahli Bitclub Network yang mempunyai share mining yang tidak pulang modal.

Untuk pendedahan tentang Bitclub Network , anda tonton video di bawah ini :

BitClub Network dalam berita antarabangsa:

BitClub Network Mining Shares:

BitClub Network Mining Farm. Kenapa di Iceland?

Fakta berkenaan BitClub Network semuanya boleh di dapati di public website dan semuanya positif. Tiada unsur-unsur yang menunjukkan ianya ada scam atau rolling duit. Hasil mining juga di aturkan mengikut kontrak dan tidak tetap setiap hari, ianya bergantung kepada hasil mining. Logiknya, hasil mining pada hari semalam akan diagihkan pada hari ini. Telus dan real.

Tidak seperti sesetengah program, belum mining atau trade lagi dah menjanjikan pulangan, ibarat belum tanam pokok dah nak jual hasilnya… fikir-fikirkan.

Pesanan dari Mr. Russ bersama Mega Monster Frank Abel  dari Bitclub Mining Farm Iceland – Nov 2017

Pesanan dari Mr. Russ, Co- Founder Bitclub Network bersama Monster Kapten Roshaimi (Bersara) dari Dubai.

Bitclub Network adalah satu perlombongan bitcoin yang tidak memerlukan ahli baru untuk membayar keuntungan kepada ahli, semuanya datang dari hasil perlombongan bitcoin.Dari 2014 hinggalah 18 bulan yang lepas, tiada seorang pun ahli Bitclub Network yang mempunyai share mining yang tidak pulang modal.